Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Lillafüred Kapuja Hotel
Cím: 3535 Miskolc, Partos u. 14.Telefon: (06-46) 339-423, (06-30) 968-1045, (06-46) 332-308
Fax: (06-46) 339-423Gps: 48.11566925 , 20.66399193

Bemutatkozás

A Hotel Miskolc és Lillafüred között, a Csanyik völgyi Vadaspark bejáratánál található, egy déli fekvésû, lankás domboldalon.

A hotel szobáiból a Bükk hegység csodálatos képe tárul elénk. Tavasszal a mindenféle zöldben pompázó fákat láthatjuk, nyáron a madarak csiripelését hallgathatjuk, õsszel feledhetetlen látványt nyújtanak a sokszínben lehulló levelek, télen pedig a hóborította hegytetõ ad lenyûgözõ képet. Ez a sokarcú hegység ad egy kellemes környezetet amelyben a hihetetlenül friss levegõ biztos és kellemes kikapcsolódást nyújt az Ön és Kedves Családja számára.

A Bükk hegység mellett az alig pár perc alatt megközelíthetõ Lillafüred és a Csanyik völgye nyújt még látnivalókat. A Csanyik völgyben csakúgy mint a Bükk bármely részében rengeteg túristaútvonal található. A legnagyobb érdekessége a völgynek a Városi Vadaspark, ahol az állatok többségét a természet eredeti formáját megõrizve láthatjuk, de néhányuk mesterségesen kialakított kifutóban található.

Lillafüred igazi paradicsom a túristák számára. Hatalmas élményt nyújt ha az erdei vasúttal közelítik meg-e varázslatos vidéket. A vonat a kiliáni lakóteleprõl indul. Útja során elõször a város utolsó két nagy lakótelepét a Diósgyõr és a Majláth városrészt szeli át hosszában, majd az erdõben halad egészen a végállomásig.

A hoteltõl alig 2 km-re található pl. a Diósgyõri Vár, amely Nagy Lajos idejébõl maradt ránk, és kellemes kikapcsolódást nyújt a vár tövében található Várfürdõ és Strand. Ha Ön kíváncsi Miskolc belvárosának forgatagára, akkor alig fél órányi buszozás után betekintést nyerhet városunk életébe. Nemcsak a környezõ hegyek, de városunk is bõvelkedik látnivalóban. Említésképpen a szép épületek közzül, ajánlott megtekintei az Avas kilátót, az alatta található zenélõ toronyórával, vagy a Miskolci Nemzeti Színházat, amely az ország elsõ kõszinháza. Ezek mellett európa hírû a Deszkatemplom. Nem lehet csak úgy szó nélkül elmenni a Tiszai pályaudvar most felújított épülete mellett, amely Magyarország nagy pályaudvarai között igen elõkelõ helyen szerepel nem csak vasúti forgalma hanem látványossága tekintetében is.

Reméljük ezzel a kis ízelítõvel felkeltettük érdeklõdését, és bízunk benne, hogy a fent felsoroltakat személyesen is megtekinti. Szeretettel várjuk hotelünkben, ahol az egész évben nyitvatartó 70 fõs éttermünk

A Hotel rendelkezik asztalitenisszel, biliárddal és lengõtekével. Van parkírozási lehetõség, és bérelhet kerékpárt vagy szánkót is.

Hotelünkben 12 jól felszerelt szoba található, mely 2-4 fõ részére vehetõ igénybe. A szobák felszereltségéhez tartozik Tv, rádió, hûtõ, zuhanyzó, mosdó és WC. A szobák árai nem tartalmazzák a szauna és a konditerem használati díját!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink