Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Melczer Kastélyszálló
Cím: 3899 Kéked, Fõ u. 21.Email: info@kastelyszallo-kekek.hu
Web: http://www.kastelyszallo-keked.huTelefon: (46)588-566
Fax: (46)588-567Gps: 48.5460827 , 21.3487128

Bemutatkozás

A Hotel Melczer Várkastély ideális a családi hosszúhétvége eltöltésére, mert így egy néhány napot az egész család együtt tud tölteni, anélkül, hogy a szülõknek dolgozni, a gyerekeknek óvodába – iskolába kellene rohanniuk. A Kastély 78 m² -es lakosztályai lehetõvé teszik, hogy az egész család egy szobában, mégis kényelmesen tudjon pihenni. Lehetõsége van a Kedves Vendégeknek 2 és 3 ágyas szobákat is választaniuk. A szobák és a lakosztályok is televízióval, telefonnal, mini bárral és fürdõszobával rendelkeznek. A város zaja után a Kastélyban madárcsiripelésre ébredhet a Kedves Vendég és az ablakon kitekintve nemcsak hegyeket, gyönyörû fákat és kertet, hanem mókusokat is láthat. A kellemes ébredés után és a reggeli elõtt lehetõség van szaunázásra és egy kis úszásra is, a Kastély fedett uszodájában.

Konferenciák és továbbképzések színhelyeként is ideális teret kínál a Kastély. A régi korok hangulatát idézõ konferenciatermekben egy idõben több elõadás is tartható anélkül, hogy az elõadások zavarnák egymást. A szünetekben kávé, üdítõital és pogácsa várja az elõadás résztvevõit. Igény szerint zártkörû rendezvények megtartására is alkalmas a Kastély. Többnapos rendezvény esetén 17 db 2 és 3 ágyas szoba várja a résztvevõket.

Azok a párok, akik a házasság útjára kívánnak lépni, szintén felejthetetlenné tehetik a Nagy Napot, ha a Kastélyt, és a Kastély melletti katolikus templomot választják a szertartás megtartására és az azt követõ esküvõi fogadásra. Elõzetes egyeztetés alapján a jegyespár igényeinek leginkább megfelelõ megoldás kivitelezésében készségesen állnak rendelkezésükre a Kastély munkatársai. A kastély borospincéjében lehetõség nyílik borkóstolásra (minimum 15 fõs társaság esetén, elõre egyeztetett idõpontban), melyen 10 féle tokaji bort ízlelhetnek meg.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink